Even voorstellen....

Mijn naam is Wendy Nijhuis. 

Vanaf kleins af aan heb ik een enorme passie voor honden. Zelf heb ik verschillende honden gehad, maar de Golden Retriever van ons gezin (toen ik jong was) heeft me kennis laten maken met de gedragstherapie. Onze hond durfde tot ons grote spijt wel eens mensen te bijten, en ik wilde graag uitvinden wat er achter zijn gedrag zat. De dierenarts adviseerde ons om een bij een gedragstherapeute langs te gaan. Op dat moment wist ik niet dat dit vak bestond!

 

Achtergrond

Na verschillende studies en werkzaamheden op hele andere vlakken (ambulancier en marketeer), ben ik begonnen aan mijn opleiding voor gedragstherapeute bij de Martin Gaus Acedemie. De manier waarop zij werken sprak mij erg aan.

 

Passie voor mens én hond

Pas toen ik aan deze studie begon, wist ik zeker dat dit is wat me op het hart geschreven is. Mensen begeleiden om de relatie met hun hond te herstellen!

Na jaren ervaring weet ik ook hoe goed de meeste problemen op te lossen zijn en hoeveel plezier mij het geeft om hier deel van uit te mogen maken.

 

 

gedragsproblemen bij honden

 

 

Mijn familie

Ik woon net over de Belgische grens met mijn man Jan-Peter en ons twee kinderen Leonoor (12) en Max (10).

 

We hebben zelf twee Tibetaanse Mastiffs en een Golden Retriever gehad, waar we tot ons grote verdriet afscheid van hebben moeten nemen. Sinds maart 2017 hebben we weer een Tibetaan erbij, ze heet Taboe!